Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Ioana Arsenie- Trusted Advisor lanseaza Programul “De la Contabil la CFO”

In contextul actual este nevoie de implicarea profesionistilor din domeniul financiar-contabilla un nivel superior, cu instrumente adaptate si abordare orientata spre business.
"Observam fenomenul de comoditizarea profesiei contabile si consideram ca profesionistii contabili merita mai mult respect si isi pot castiga pozitiona mai bine oferta, adaugand servicii cu valoare adaugata mai mare in portofoliul lor" - Ioana Arsenie (foto), strateg financiar, FCCA.

Programul nostru este dedicat profesionistilor din domeniul financiar si isi propune mentorat si training de la rolul de Contabil la cel de Manager Financiar si ulterior Financial Business Partner sau Strateg Financiar: www.ioanaarsenie.ro/evenimente/

Este unicul program de acest tip din Romania, pragmatic, facilitat de Ioana Arsenie - expert cu peste 20 ani in roluri de top, membru in board si autor a numeroase studii, analize si opinii dedicate in principal IMM-urilor, in slujba carora activeaza prin propriul cabinet de consultanta din 2015.Oferim o abordare de invatare experientiala, avand structura realizata din experienta unui om de finance care s-a dezvoltat etapa cu etapa, nu in cativa ani, ci in diverse etape ale ciclurilor economice si in medii culturale si de business variate.

In cadrul programului beneficiarii vor primi:
-training si mentorat (4 sesiuni de grup a 3 ore), intercalate cu teme si aplicatii personalizate
-facilitare diagnoza si planificare cariera (profil si intalnire cu HR/coach)
-interactiuni si schimb de experienta cu personalitati din finance cu expertiza variata asa incat sa fie cat mai usor de integrat in bagajul propriu al participantilor arii de business si finante complementare. 
-la final, festivitatea de absolvire.

Ioana Arsenie, strateg financiar si fondatoarea Trusted Advisor faciliteaza acest program in care participantii beneficiaza si de o intalnire 1:1 pentru calibrarea planului de cariera.

Locurile sunt limitate (8-10 persoane) si sunt in curs de ocupare pentru prima sesiune, desfasurata in perioada 17 octombrie – 30 noiembrie. Inscrierile pentru editia a 2-a, din ianuarie, sunt de asemenea deschise.

"Observam interes pentru acest produs si de aceea gandim o structura de a extinde propunerea noastra dupa absolvirea programului De la Contabil la CFO si integrarea participantilor in comunitatea Trusted CFO, in care sa facilitam dezvoltarea si colaborarea. Oamenii au nevoie de interactiuni, vor sa progreseze rapid, sa creeze relatii si sa simta implinirea data de dezvoltarea in cariera, sa isi largeasca orizontul, sa afle care sunt cele mai noi si bune practici si cum pot sa fie mai buni, mai relevanti, in companiile in care activeaza. Ne bucuram sa vedem antreprenori care decid sa investeasca in oamenii-cheie din afacerile lor si inteleg ca astfel beneficiile vin in companie si ei vor putea sa delege mai mult si sa castige timp pentru dezvoltarea afacerilor." spune Ioana Arsenie.

Detalii si inscrieri: www.ioanaarsenie.ro/evenimente/
 

Abonare newsletter

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Comentarii

0 comentarii

Atentie! Pentru a posta comentariu, este necesar sa raspundeti corect la intrebare.

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x