Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

TVA. Societate suspendata

O societate suspendata din iunie 2010 se reactiveaza incepand cu iunie 2013. Daca a fost platitoare de TVA inainte suspendare, ce se intampla la reactivare? Este sau nu platitoare de TVA?
Adaugata in   TVA

1 raspuns


la 21 Aug. 2013
Dupa reactivarea firmei la Registrul Comertului se va depune la administratia financiara de care apartineti formularul 010 "Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica". Termenul de depunere este de cel mult 10 zile de la efectuarea inregistrarii in registrul comertului a mentiunii privind reluarea activitatii. Declaratia va fi insotita de certificatul din care rezulta inregistrarea in registrul comertului a acestei mentiuni. Inregistrarea in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal se va considera valabila incepand cu data inregistrarii in registrul comertului a mentiunii privind reluarea activitatii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x