Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

TVA 9% la painea vanduta in restaurant?

Buna ziua!
Rugamintea mea este sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarea: pentru painea vanduta in restaurant ce cota de TVA aplic?
Nu am gasit nimic explicit, sa insemene asta ca nu sunt exceptii si ca oriunde o vindem are tot cota de 9%?
Adaugata in   TVA

1 raspuns


la 06 Sep. 2013
De la 1 septembrie se aplica cota redusa de TVA de 9% pentru livrarea urmatoarelor bunuri: 1. toate sortimentele de paine, precum si urmatoarele specialitati de panificatie: cornuri, chifle, batoane, covrigi, minibaghete, franzelute si impletituri, care se incadreaza in grupa produse de brutarie la codul CAEN/CPSA 1071; 2. faina alba de grau, faina semialba de grau, faina neagra de grau si faina de secara, care se incadreaza la codul CAEN/CPSA 1061; 3. triticum spelta, grau comun si meslin, care se incadreaza la codul NC 1001 99 00, si secara, care se incadreaza la codul NC 1002 90 00, prevazute in anexa I la Regulamentul (CEE) nr. 2.658/87 al Consiliului din 23 iulie 1987 privind Nomenclatura tarifara si statistica si Tariful Vamal Comun, astfel cum a fost modificata prin Regulamentul de punere in aplicare (UE) nr. 927/2012 al Comisiei din 9 octombrie 2012. Dupa parerea mea, si pentru painea vanduta in restaurant ar trebui as fie tot 9% TVA.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x