Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Scutire TVA

Societate de transport din Romania (A) acorda servicii de transport import de marfa din Ucraina in Romania unei CASE DE EXPEDITIE din Romania (B). Cu ce acte se justifica scutirea de TVA,conform art.143 alin(1) d)prestarile de servicii, inclusiv transportul si serviciile accesorii transportului, altele decat cele prevazute la art. 141, daca acestea sunt direct legate de importul de bunuri si valoarea acestora este inclusa in baza de impozitare a bunurilor importate potrivit art. 139; in special documente direct legate de importul de bunuri si valoarea acestora este inclusa in baza de impozitare a bunurilor importate.
Adaugata in   TVA TVA

1 raspuns


la 25 Iun. 2013
Scutirea de TVA se justifica de obicei cu urmatoarele documente: - factura sau cu documentul specific de transport pentru persoanele care presteaza efectiv serviciul de transport; - contractul incheiat pentru prestarea serviciilor; - documentele specifice de transport in functie de tipul transportului sau copii de pe aceste documente, in cazul serviciilor de transport; - documentele pe baza carora s-a facut plasarea bunurilor in zona libera/antrepozitul liber si/sau care sunt inscrise in evidentele operative ale operatorilor sau copii de pe acestea.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x