Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

firma inregistrat ca platitor de tva - depasire plafon C.A.

Firma inregistrat ca platitor de tva numai pentru achizitii inracomunitara( inregistrat in Registrul Operatorilor Intraconumitar) devine platitor de TVA NORMAL ( depasire CA 220000 ron)

Ce trebuie sa faca pentru anularea nr-ului inregistrat in R.O.I. vechi , si pentru inregistarare in R.O.I cu cod nou de tva. primit când a devenit platitor de tva.




2 raspunsuri


la 19 Nov. 2015
Nu trebuie sa faca nimic cu inregistrarea in scopuri de tva pentru operatiuni intracomunitare, doar inregistrarea se extinde si la operatiunile interne. Inregistrarea in roi ramane activa daca aveti operatiuni in ultimele sase luni, altfel va trebui sa verificati daca mai sunteti inscrisi pentru a nu fi radiati din oficiu.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 2 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 26 Nov. 2015
Pentru noul cod fiscal se face cerere de inregistrare in ROI, iar pentru codul fiscal care a fost doar pentru operatiuni intracomunitare se solicita anulare ( se va preda originally la administratia financiara).
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x