Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

facturare servicii consultanta ue

Buna ziua, o societate comerciala din Romania, platitoare de tva si inscrisa in r.o.i., care ofera consultanta pentru proiecte centrale fotovoltaice trebuie sa factureze, pentru prima data 3 contracte al caror obiect este:
1".identificarea, selectarea si prezentarea de proiecte intermediare fotovoltaice pt cumparator" cf contract pt o societate din Italia platitoare de tva-inscrisa in r.o.i. Factura trebuie emisa cu sau fara tva?
2."consiliere de specialitatept supravegherea si coordonarea proiectarii unei centrale electrice fotovoltaice in comuna Satchinez, Romania"pt o societate din Italia platitoare de tva-inscrisa in r.o.i..Factura se emite cu sau fara tva?
3."obtinerea acreditarii de la transelectrica pentru invertoarele soleil dspx" pt o societate din Italia platitoare de tva-inscrisa in r.o.i.Factura se emite cu sau fara tva?
Multumesc

1 raspuns


la 04 Feb. 2014
Societatea dvs. efectueaza un serviciu de consultanta fiscala in favoarea unei persoane juridice din Italia, ce comunica un cod valabil de TVA. In acest caz, locul prestarii de servicii este considerat prin efectul legii in Italia, conform art. 133 alin. (2) din Codul fiscal. Factura se emite in regim de scutire de TVA.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x