Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Exigibilitate TVA

Buna seara,

Vreau sa va intreb ce pot face in situatia in care un SRL cu data de 01.02.2013, a primit decizia de trecere la neplatitor de TVA la cerere,:

- in luna ianuarie a fost emisa o factura cu TVA catre o societate, incasarea s-a inregistrat prin banca in luna februarie, deci exigibilitatea TVA are loc in luna februarie, cum depun in aceasta situatie decontul de TVA. Societatea aplica sistemul TVA la trimestru. Cate deconturi depun si cand? Stiu ca trebuie sa depun un decont in luna ianuarie, dar cum fac mai departe?

Multumesc inca o data pentru ajutor!
Adaugata in   TVA

1 raspuns


la 22 Feb. 2013
Persoanele impozabile care au solicitat scoaterea din evidenta ca platitori de TVA, in termenul mentionat, au obligatia sa depuna decontul de taxa prevazut la art. 156 indice 2 din Codul fiscal. Conform prevederilori Ordinului nr. 418/ 2012 formularul 311 se utilizeaza la declararea sumei reprezentand TVA de plata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de TVA a fost anulat .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x