Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

diferente sume intre fisa sintetica si decont tva

Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie:
-am doua societati care doresc sa solicite rambursare de tva. la prima situatia sta in felul urmator.tva de rambursat in fisa este de 165000 lei, iar in contabilitate conform balantei de 178000 lei,si in ultimul decont de 179.500lei(nu stiu ce am preluat gresit) In situatia in care toate deconturile sunt depuse si greseala existenta provine dintr un decont din anul 2007, cum pot aduce totul la egalitate!!!
la cea de a doua- tva in fisa este de 69000 si cel din contabilitate de 64000 lei; greseala provine dintr un decont aferent anului 2008.
de la administratie mi s a spus ca pentru ce este inainte de 2009 nu se mai poate depune cerere de corectare eroare materiala;multumesc anticipat pentru sugestii.
Adaugata in   TVA Rambursare tva

1 raspuns


la 25 Aug. 2014
Pentru cele doua societati faptul ca erorile sunt mai vechi de 5 ani, termenul de prescriere, nu puteti face corectii la declaratiile depuse, ci doar sa faceti corecturile contabile la data prezenta conform prevederilor Ordonantei 3055/2009 completate, prin contul 1174.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x