Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratiile 098 si 088 pentru mutare sediu social

Buna ziua,

Suntem in mijlocul procedurii de mutare a sediului social din Sectorul 1 in Sectorul 3. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat si pentru schimbarea sediului fiscal. Am inteles ca trebuie sa depun la Administratia Financiara Sector 3 urmatoarele: D050 +copie CUI vechi+copie CUI nou, contractul de inchiriere,delegatie si copie dupa buletin delegat. Pentru a avea actele solicitate de AF se presupune ca trebuie sa astept pana primesc noul CUI. Atunci de ce pentru modificare sediu social se cere de la 01.02.2015 D098 si D088 cu aceeasi data cu cererea de inregistrare sediu social Registrul Comertului? Ce trebuie sa fac pentru a obtine noul certificat de intregistrare in scopuri de TVA? Pot sa aplic si pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari in acelasi timp cu cererea pt modificare certificat TVA? Cam cat timp dureaza intreaga procedura?

Multumesc

1 raspuns


la 30 Ian. 2015
Schimbarea sediului social presupune modificari produse la Registrul comertului si mutarea dosarului fiscal intre cele doua administratii. Cele doua declaratii se depun odata cu formularul 010 la Administratia financiara, la aceeasi data cu cererea de inregistrare la Registrul comertului si este valabila pentru societatile noi. Aplicarea inregistrarii in ROI trebuie facuta dupa ce mutati sediul si va inregistrati in scop de TVA pentru operatiuni comunitare. Procedura poate fi ded 30 de zile, in functie de durata fiecarei etape.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x