Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratia 300 depusa lunar sau trimestrial

Depunerea declaratiei 300 se face lunar sau trimestrial, in functie de cifra de afaceri realizata in luna pentru care se depune declaratia?
Adaugata in   TVA

1 raspuns


la 10 Apr. 2012
cititi art.156 din Codul fiscal ART. 156^1 Perioada fiscalÄ? 1 Perioada fiscalÄ? este luna calendaristicÄ?. 2 Prin excep??ie de la prevederile alin. 1, perioada fiscalÄ? este trimestrul calendaristic pentru persoana impozabilÄ? care ??n cursul anului calendaristic precedent a realizat o cifrÄ? de afaceri din opera??iuni taxabile ??i/sau scutite cu drept de deducere ??i/sau neimpozabile ??n Rom??nia conform art. 132 ??i 133, dar care dau drept de deducere conform art. 145 alin. 2 lit. b, care nu a depÄ???it plafonul de 100.000 euro al cÄ?rui echivalent ??n lei se calculeazÄ? conform normelor, cu excep??ia situa??iei ??n care persoana impozabilÄ? a efectuat ??n cursul anului calendaristic precedent una sau mai multe achizi??ii intracomunitare de bunuri.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x