Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Completare declaratia 394 pentru lina octombrie

Buna ziua,
Avem doua probleme de intrebat :
1. Societatea noastra a primit o factura catre o societate de salubritate in baza contractului incheiat,
factura care pana acum 2 luni avea mentionat atributul fiscal "RO",dar care acum trimite factura cu atributul fiscal "RO" taiat cu o linie dar a carei valoare cuprinde TVA pe care noi nu-l putem deduce. Cum vom declara aceasta factura in declaratia 394 cu cota de TVA respectiva,daca in declaratia 300 acest TVA nu este deductibil ?Unde va mai fi concordanta pe care ANAF-ul doreste sa o regaseasca intre cele doua declaratii ?
2. O alta factura pe care am emis-o este pentru chirie ,catre o banca, in baza contractului de inchiriere imobil pe care il avem incheiat . Aceasta factura nu este emisa cu TVA. Trebuie cuprinsa aceasta factura in declaratia 394 si daca da, unde anume , avand in vadere ca trebuie sa declaram plaja facturilor alocate, numarul de facturi emise in perioada ,cate din acestea sunt anulate, stornate,autofacturate ,si cate sunt emise in numele beneficiarului/furnizorului?
In asteptarea raspunsului dumneavoastra cat mai curand posibil,va multumesc anticipat !
Adaugata in   TVA Declaratii fiscale

1 raspuns


la 25 Nov. 2016
Nu trebuie sa gasiti concordanta intre ele daca la regularizari in 300 introduceti facturi de un an care au fost declarate si in 394 de catre furnizor la vremea respectiva, iar dumneavoastra o introduceti in perioada recenta.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x