Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

ce declaratii depun in cazul anularii codului de TVA?

Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie complicata in sensul ca mi-a fost anulat codul de TVA Cf art 316 lit 11 alin a) incepand cu data de 03.10.2016 si am aflat de acest lucru abia pe 24 decembrie.In aceasta perioada am achizitionat bunuri si am livrat intocmind facturi cu TVA intrucat nu am avut cunostinta de anularea codului de TVA. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depun acum? 300 pentru perioada 1-5- 10 .2016 ;311 pentri perioada in care am facturat cu TVA ; 307 pentru ajustarea TVA-ului pentru ca nu sincer nu stiu ce si cum rebuie sa declar. Mentionez ca sunt platitor de TVA la trimestru dar inteleg ca declaratia 300 trebuia depusa pana la 25 ale lunii urmatoare in care am primit decizia de anulare a codullui de TVA .Nu am primit nici o decizie in acest sens .Va multumesc!
Adaugata in   TVA Anulare cod tva

1 raspuns


la 03 Ian. 2017
Formularul 300 trebuie sa il depuneti pentru perioada in care erati inregistrati, 311 pentru perioada urmatoare in care aveti instiintarea si ati emis facturi cu tva.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x