Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Anulare cod tva chiar in ziua depunerii dosarului de aprobare

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema:la 31.12.2015 am atins plafonul prin depasire pentru a intra la aprobare de a fi platitori de tva.In ziua de 04.01.2016,am depus dosarul cu declaratia o88,cu toate anexele,mi-a fost verificat dosarul si dupa 25 de minute mi s-a emis atributul tva cu incepere de la 04.01.2016.A doau zi ne-a sosit la firma un plic de la ANAF prin care ni s-a anulat codul de TVA,conform mai multor atricole de lege,fara a se preciza concret motivul.Conducerea firmei banueste ca motivul a fost ca la data depunerii dosarului mai trebuiau platiti la stat 2200 ron.
De la acel moment am inceput lunat sa depun declataria 311,numai cu tva-ul aferent facturilor emise ,nu am dedus nimic.Noi am emis facturi fara tva in continuare,depunand luna de luna declaratia 311.
Este corect ca facturile noastre emise catre clienti nu le-am evidentiat tva-ul colectat,dar l-am declarat si platit din declaratia 311?

1 raspuns


la 08 Dec. 2016
Facturile emise pentru perioada in care ati depasit plafonul si aveti anularea deducerii trebuie sa fie cu tva cu mentiunea fara drept de deducere.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x