Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Tichete de cadou

Buna ziua, am o nelamurire si as vrea sa ma ajutati ,societatea noastra cumpara anual tichete de cadou din fondul de protocol de 2% pe care le foloseste pentru nevoile societatii in decursul anului calendaristic.stiu ca de la 01.01.2013 sunt noi reglementari la cheltuirea fondului de protocol dar nu sunt foarte lamurina. Este ok sa cumparam si la finele lui 2013 tichete de cadou si sa le folosim intern pentru nevoile societatii in anul urmator? sau trebui sa alocam cei 2% numai prin achizitii cu cash...mentionez ca noi cumparam diverse pe societate inclusiv platim mesele clientilor nostrii..

Va multumesc anticipat!
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 15 Oct. 2013
Conform prevederilor din Codul fiscal, cadourile oferite de angajatori în beneficiul copiilor minori ai angajaþilor, cu ocazia Paºtelui, zilei de 1 iunie, Crãciunului ºi a sãrbãtorilor similare ale altor culte religioase, precum ºi cadourile oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 martie, sunt deductibile în limita sumei de 150 lei. Tichetele cadou acordate, care depãºesc 150 lei precum ºi cadourile oferite cu alte ocazii sunt venituri asimilare veniturilor salariale si sunt supuse impozitului pe venit ºi a contribuþiilor sociale obligatorii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x