Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Taxa de mediu la o societate de confectii la comanda si in lohn

Buna ziua ,
Va rugam sa ne spuneti ce obligatii declarative si de plata avem in legatura cu Mediul (taxa de mediu) ? Precizam ca suntem o societate care are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de imbracaminte pentru barbati ,femei si copii pe baza de comanda individuala dar si in sistem lohn.Totalul angajatilor din societate este de 48 persoane din care 6 sunt croitori in 6 puncte de lucru din oras ,~31 sunt confectioneri intr-o sectie de lohn, iar restul sunt TESA. Avem incheiat contract de salubritate cu o societate de salubritate.

1 raspuns


la 07 Nov. 2014
Taxa de mediu se calculeaza si se plateste in cazul in care activitatea de productie afecteaza mediul prin diferite moduri de poluare. Daca activitatea de fabricatie este poluanta, la constituirea societatii urma sa depuneti diferite avize de la organele locale de mediu, care va comunicau si valoarea procentuala pe care trebuie sa o declarati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x