Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

stoc de marfa dupa radiere si defiscalizarea casei de marcat

Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in comercializarea caselor de marcat si a fost extrasa memoria. Problema este ca nu am stiut ca nu trebuie sa am stoc de marfa si trebuie sa achit datoriile la furnizori inainte de radiere si defiscalizarea casei de marcat..Am depus declaratia unica rectificativa pentru venitul estimat pentru anul 2022 cu data inchiderii II-ului urmand ca anul acesta sa depun declaratia unica pentru 2022 cu venitul realizat pentru plata impozitului pe anul 2022. Ce pot sa fac cu stocul de marfa ramas [magazin alimentar gestiune global valorica ]?
Valoarea stocului de marfa [global valorica] se include in venitul brut la pretul de achizitie?
Cum se determina acest stoc la pret de achizitie la o gestiune global valorica
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 08 Mai. 2023
La lichidare trebuie facut inventar, Bunrile trebuie lichidate si veniturile impozitate dupa achitarea datoriilor. Ca intreprindere individuala, datoriile sunt in sarcina persoanei fizice titulare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x