Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Registru incasari si plati PFA

Buna ziua.
Sunt PFA din august 2012 si ma intereseaza daca in registrul de incasari si plati trebuie sa trec si cheltuielile efectuate in interes personal. Pana acum (timp de 1 an si jumatate) am trecut doar cheltuielile pe care le-am considerat deductibile. Am facut o mare greseala daca nu le-am trecut si pe cele in interes personal? Ce consecinte voi suporta?
Va multumesc pentru raspunsuri!
Adaugata in   Studii de caz Anaf

2 raspunsuri


la 14 Ian. 2014
Art. 48 din codul fiscal stabileste regulile generale de calculare a venitului net anual din activitãþi independente, determinat pe baza contabilitãþii în partidã simplã. In opinia mea aceste cheltuieliefectuate in interes personal sunt nedeductibile, avand in vedere prevederile art. 48 alin (7) din codul fiscal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 14 Ian. 2014
Pai tocmai de aceea nu le-am trecut in jurnalul de incasari si plati. Fiind nedeductibile nu prezinta interes pentru organul fiscal deoarece nu conteaza la calculul venitului impozabil. Intrebarea mea era daca am gresit ca nu am trecut in jurnalul de incasari si plati aceste cheltuieli personale. Multumesc!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x