Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Procura semnatura DIGITALA

Am fost la notar pt o procura in privinta imputernicirii unei persoane pentru semnatura digitala si cand am citit ce scrie in acea procura m-am speriat deoarece mi se pare ca ik se acorda o imputernicire totala asupra firmei scriind asa;mandatara mea este imputernicita sa faca toate demersurile necesare ( formuland si semnand orice cerere sau declaratie chiar si on line necesara si achitand orice taxa legal datorata)eliberarii de catre institutia competenta a unui certificat calificat si ulterior sa-l foloseasca cu puteri depline in interesul ii .Apoi mai scrie ca acea persoana va formula orice fel de cereri si declaratii va semna in numele si pentru I.I va achita orice taxe sau impozite oriunde va fi necesar in limitele prevazute in prezentul mandat semnatura sa fiind valabila si pe deplin opozabila I.I si reprezentantilor sai. As dori sa-mi spuneti daca ma pot astepta la riscuri pe viitor si de ce anume trebuie sa ma feresc sau cum trebuia formulata aceasta procura or este corecta?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 22 Oct. 2013
Semnatura digitala se emite pe numele administratorului. In cazul in care nu se emite pe numele acestuia este necesara o astfel de procura notariala. Semnatura digitala emisa pe numele administratorului este utilizata ulterior de catre contabil pentru semnarea si transmiterea electronica a declaratiilor si a bilanturilor societatii. Va recomand emiterea acestei semnaturi digitale pe numele administratorului societatii, pentru a evita astfel procura notariala care va provoaca indoieli si temeri.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x