Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

problema expertiza contabila

Judecatoria incuviinteaza efectuarea unei expertize contabila in cauza civila ce formeaza obiectul dosarului nr. 6845/306/2010, privind pe reclamanta Simona Anca Paraschiva, c/a paratului Ministerul Finantelor Publice, avand ca obiect pretentii la Legea nr. 10/2001.
Formulati raspunsul la obiectivul incuviintat de instanta de judecata: ?Calculul dobanzii legale aferente pretului de 22.858 lei, reprezentand contravaloarea Contractului de vanzare-cumparare apartament nr. 6428/2004, pe perioada 5 februarie 2004-prezent?.
Adaugata in   Studii de caz Expertiza

1 raspuns


la 09 Oct. 2017
Expertiza contabila trebuie sa calculeze la valoarea contractului de vanzare cumparare valoare dobanzii legale aplicate la 22858 lei pe perioada din 2004 pana in prezent. Dobanda legala se stabileste anual de catre bnr si este utilizata ca dobanda remuneratorie urmand sa se aplice pentru fiecare an pana in prezent. Daca este dobanda legala penalizatoare se adauga 4 puncte procentuale peste cea legala stabilita de bnr.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x