Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

prescriere impozit forfetar in 2017

buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o privinta:
Am din 2009 un srl pe care nu am avut niciodata activitate si nici nu am depus declaratii, insa in 2012 cand am intentionat sa il inchid o d-na amabila de la Finante mi-a spus ca trebuie sa depun declaratiile retroactiv caz in care mi se va emite decizie de impunere si va trebui sa platesc impozitul forfetar pe perioada cat acesta a fost aplicabil (mai 2009 - octombrie 2010); bineinteles, plus dobanzile si finalitatile aferente :)
Intrebarea este, daca merg acum - ianuarie 2017 - si depun toate declaratiile din urma (2009 - 2016) mi se va mai impune acest impozit forfetar sau pot beneficia de termenul de prescriere ?
Desi am citit articolul 103 nu mi-am putut da seama si din acest motiv intreb aici; temerea mea este ca daca merg acum sa depun declaratiile in zero, retroactiv, se va emite decizie de impunere (pana acum nu s-a emis pt. ca nu am depus declaratiile) si abia din acest moment porneste termenul de prescriere, insa sper sa ma insel.
va multumesc !

1 raspuns


la 12 Ian. 2017
Termenul de prescriere incepe din data in care depuneti declaratiile. Daca ati fi depus declaratii in termen puteati beneficia de prescriere.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x