Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Plata avans nerecunoscut.

Buna ziua,
am urmatoarea speta: in luna ianuarie 2017 societatea, achita o suma de bani unei alte societati din Europa-intracomunitar, pe baza unei facturi proforme pentru anumite bunuri, in acea saptamana acel cont a fost spart de, nu stiu cine iar respectivii bani au fost luati din cont, ce a urmat este poveste: politie , urmariri si altele, in fine banii nu au fost recuperati, societatea respectiva nu a primit banii, societatea din Romania am ramas cu buzele umblate.Intrebarea mea este, ce pot sa fac cu sumele respective ? la cei care s-au ocupat cu ancheta am tot sunat si nu au nici un rezultat pozitiv.Am facut referat de scadere din contabilitate si o decizie de scoatere din contabilitate 6588 = 409 (aici am plata sumei).Am facut ceva gresit ? va rog sa ma ajutati.Multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

2 raspunsuri


la 22 Iun. 2020
Trebuia sa lasati pe 409 pana cand aveati un raspuns oficial care sa va permita sa il transferati pe 6588. Dar daca tot ati efectuat operatiunea, pentru nota contabila ar trebui sa aveti o decizie a reprezentantului legal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 22 Iul. 2020
Multumesc. Am decizie.Oricum nimeni nu zice nimic de la politie, cred ca o sa ies in pensie si nu vor fi rezolvate sumele, au trecut 3 ani si nimic.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x