Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca la un restaurant, cotoarele de mere si cojile cartofilor pe care le folosim la bucatarie pot fi inregistrate ca si perisabilitati ...si daca da in ce proportii.
Multumesc!
Va rog sa imi spuneti daca la un restaurant, cotoarele de mere si cojile cartofilor pe care le folosim la bucatarie pot fi inregistrate ca si perisabilitati ...si daca da in ce proportii.
Multumesc!
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Consultant Adrian Condurache
Raspunsuri la intrebarea
la 05 Mar. 2015
Resturile ramase ca urmare a desfasurarii procesului tehnologic nu sunt considerate perisabilitati, costul acestora fiind inclus in pretul de fabricatie inscris in reteta. Cotoarele merelor nu sunt achizitionate separat, iar in reteta se trec 1 kg de mere (ca exemplu) pentru produse de patiserie.