Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

persabilitati coji cartofi, cotoare mere

Buna ziua

Va rog sa imi spuneti daca la un restaurant, cotoarele de mere si cojile cartofilor pe care le folosim la bucatarie pot fi inregistrate ca si perisabilitati ...si daca da in ce proportii.


Multumesc!
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 05 Mar. 2015
Resturile ramase ca urmare a desfasurarii procesului tehnologic nu sunt considerate perisabilitati, costul acestora fiind inclus in pretul de fabricatie inscris in reteta. Cotoarele merelor nu sunt achizitionate separat, iar in reteta se trec 1 kg de mere (ca exemplu) pentru produse de patiserie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x