Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Operatii in curs de clarificare

Un SRL are in balanta din octombrie o suma mare in contul 473.Contabila care mi-a predat balanta mi-a spus ca n-au ajuns la ea facturile de la administrator cu cheltuieli efectuate de acesta intr-o vizita de afaceri in strainatate.Plata a fost facuta cu cardul firmei, dar administratorul nu a avut ordin de deplasare.Ce se poate face ?As putea sa le consider cheltuieli de protocol nedeductibile si sa inchid contul 473?
Va rog sa-mi dati o solutie daca exista.
Va multumesc ptr.ajutor
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 19 Ian. 2015
Daca administratorul a facut deplasare externa fara sa completeze un formular de deplasare si fara a avea documente justificative, puteti considera suma cheltuita ca diurna nedeductibila alocata deplasarii in urma unei decizii.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Ian. 2015
Va rog sa-mi spuneti ce nota contabila inregistrez.Cum pot sa consider o inregistrare in contul 625 cheltuiala nedeductibila? Multumesc mult.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 19 Ian. 2015
Inregistrarea depinde de plata efectuata, banca devize, banca lei, card, numerar. Pentru stingerea platilor se face un decont pe 542, iar cheltuiala cu diurna o inregistram pe 625 cu analitic nedeductibil.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x