Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

O.N.P.C.S.B.

o S.C. are un contract de inchiriere pentru un spatiu , cu o persoana fizica nerezidenta,pentru suma de 800 euro lunar , pe o perioada nelimitata. Plata se face in numerar la caseria societatii.Contractul inregistrat la finante.
As dori sa intreb;
- ce obligatii declarative am catre finante.
- ce obligatii declarative am catre Oficiul de spalare a banilor, avind in vedere ca plata se face lunar si ca plafonul de 15.000 euro se atinge ,peste un an si jumatate..
-daca se face raport catre oficiu, cind se va face acesta
-care este termenul de prescriptie a contraventiilor la HG 656/2002
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 15 Feb. 2012
Vezi Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor si OUG nr. 53/2008. Acest prag de 15000 de euro se aplica pentru operatiunile cu sume in numerar chiar daca tranzactia se realizeaza prin una sau mai multe operatiuni ce par a avea o legatura intre ele "operatiunile aferente unei singure tranzactii decurgand dintr-un singur contract comercial sau intelegere de orice natura intre aceleasi parti si a caror valoare este fragmentata in transe mai mici de 15.000 euro ori echivalentul in lei, atunci cand acestea sunt efectuate in cursul aceleiasi zile bancare, in scopul evitarii cerintelor legale." Acestea vor trebui raportate in cel mult 10 zile.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x