Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Obligativitate inregistrare in Registrul RO E-factura

Buna ziua,
Suntem o societate cu Cod CAEN: 1413 si care desfasoara activitate preponderenta cu cod CAEN: 6820. Totusi lunar, intocmim si facturi pentru prestare de servicii in domeniul confectiilor textile, catre beneficiari privati din Romania, pe baza de contract de prestari servicii. Facturile contin manopera pentru executia anumitor operatiuni in vederea obtinerii unui produs finit (bluze, pantaloni, taioare,etc). Mai exact executam anumite faze si operatiuni in sistem Lohn, pentru beneficiari, cum am spus, din tara, privati. Relatia B2B.
Trebuie sa ne inregistram in Registrul RO E-factura? Trebuie ca facturile pe care le intocmim pentru produsele executate, sa le transmitem si in sistemul E-factura, catre Beneficiari ?

Va multumesc anticipat pentru ajutor si raspuns !

Cu stima,
Petronela Pavel
Adaugata in   Studii de caz Ro e-factura

1 raspuns


la 28 Iul. 2022
Inregistrarea in sistemul e-factura este obligatorie pentru moment pentru operatorii publici dar pot sa se inregistreze si cei privati in registru cu formularul 084 si sa inceapa sa inregistreze din 1 a lunii urmatoare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x