Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

obligatii societate privind legea ambalajelor 249/2015

Buna ziua,


O societate are ca activitate prelucrarea maselor plastice. Piesele pe care le produce le ambaleaza, o parte in cutii de carton, care pleaca la client si unele se reintroc pentru refolosire, iar alte piese sunt ambalate in pungulite din plastic si apoi in cutii de carton si pleaca la distribuitori.
Deci ambalajele le cumparam si le folosim pentru transportul catre clienti. Intrebarea mea este ce obligatii are societatea noastra cu privire la Legea ambalajelor 249/2015?

Multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 06 Mai. 2016
Obligatiile sunt doar in situatia importurilor de ambalaje sau a producerii, fiind prima firma care introduce ambalajele respective in comertul national conform art. 5 alin 2, art. 8 alin 1, precum si ambalajele reutilizate privind depozitarea si utilizarea acestora, avand obligativitatea urmaririi intregului ciclu pana la consumatorul final asigurandu-se ca aceste deseuri sunt colectate selectiv, distruse sau reciclate fara perceperea unei taxe.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x