Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Notificare incetare CIM

Buna ziua!
Am incheiat un contract pe perioada determinata de 3 luni, cu perioada de proba de 5 zile calendaristice(18.11.2013-22.11.2013), dar nu suntem multumiti de salariatul respectiv. In notificare am scris: "Prin prezenta va aducem la cunostinta hotararea de a inceta contractul individual de munca incheiat cu dumneavoastra, incepand cu data de ......................., conform prevederilor art. 31 alin. 3 Codul Muncii, republicat."
Ce data trec in locul cu pucte puncte?Ultima zi lucrata sau prima zi in care nu mai vine la serviciu?Si in ce data transmit in Revisal?
Multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 22 Nov. 2013
In locul cu pucte puncte se va trece 22.11.2013 (data incetarii efective). Se va transmite Revisalul in ziua de 22.11.2013 (data incetarii CIM) Iata si un model de notificare: NOTIFICARE (Art. 31 alin.(3) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicatã) Nr......./................... În atenþia d-lui/d-nei .................................. În conformitate cu prevederile art.31* alin.(3) din Codul Muncii republicat vã notificãm cã începând cu data de ..................... înceteazã contractul individual de muncã nr....../........................., încheiat intre dvs. ºi SC ...... SRL. Pentru perioada lucratã în unitatea noastrã veþi primi toate drepturile legale ce vi se cuvin. Prezenta notificare va fi comunicatã ºi ITM ………………………………………..............., online, în termenul legal. Reprezentant legal, Am luat la cunoºtinþã de prezenta notificare ......................................... ......................... (semnãtura salariatului ºi data)
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x