Societatea a deschis o sala unde organizeaza nuntii. Meniul se pregateste in bucataria proprie. Ce documente se intocmesc pentru calculul meniului? In valoarea acestuia pe langa alimente se includ si celelante cheltuluieli, respectiv, curent, gaze etc, ori se factureaza separat tinand cont ca procente diferite de TVA.?
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Consultant Adrian Condurache
Raspunsuri la intrebarea
la 14 Iun. 2016
Organizarea de evenimente are co caen diferit de cel al restaurantelor, ambele fiind necesare pentru incheierea contractului. Avand in vedere fiscalitatea diferita pentru cele doua activitati, acestea trebuie separate. Inchirierea salii presupune o perioada de folosinta care include utilitatile si personalul administrativ. Partea de preparare mancare si servire se face conform contractului, la baza meniului fiind retetarul. Facturarea se face separat fiind doua contracte diferite.