Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Monografie contabila sala festivitati

Societatea a deschis o sala unde organizeaza festivitati(nunti). Care sunt documente primare care se intocmesc pentru prepararea meniului ( se intocmeste NIR pentru aprovizionarea materiilor prime, bon de consum in baza retetarului dar pentru produsul finit respectiv meniurile rezultate cu ce documente se inregistreaza?) si modul de facturare catre client (in factura se scrie valoarea totala a meniurilor sau se scrie desfasurat pe fiecare fel de mancare)

1 raspuns


la 20 Aug. 2016
Organizarea de evenimente cu meniu inclus, presupune achizitionarea de servicii de la o firma specializata (catering), sau prepararea in spatiul propriu, fapt ce necesita autorizatii suplimentare. In varianta de preparare, se acizitioneaza materiile prime care se introduc in gestiune in baza NIR, intra in consum in baza bonului de consum conform retetarului pentru fiecare produs finit, se realizeaza produsul finit care se vinde cu bon fiscal (si factura la cerere), apoi se face descarcarea de gestiune a produselor. Factura emisa catre client poate fi detaliata ca o nota de plata, sau poate fi cu numar de meniuri, daca aveti contract de prestari cu meniurile respective anexate
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x