Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

modificare salariat detasat

buna ziua.am un salariat detasat pana in martie 2018. privitor la demersurile de negociere a salariilor pana la data de 20 dec 2017, trebuie sa participe si salariata detasata si sa se faca majorarea salariului si pentru aceasta? ce documente se intocmesc pentru societatea la care este detasata salariata?multumesc.
Adaugata in   Studii de caz Salarii

3 raspunsuri


la 11 Dec. 2017
In functie de firma care suporta cheltuielile salariale se face modificarea brutului. Daca firma care a detasat-o pe angajata suporta cheltuiala atunci, aceasta va face negocierea si actul aditional de modificare, urmand sa notifice beneficiarul de acest fapt. In cazul in care beneficiarul suporta salariul, firma care a detasat nu poate face modificari pana in momentul incetarii detasarii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Dec. 2017
beneficiarul suporta cheltuielile salaratului, deci eu, firma care am salariatul detasat, nu trebuie sa fac majorarea de salariu?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Dec. 2017
Pentru perioada detasarii nu trebuie decat sa comunicati incadrarea in grila de salarizare conform contractului colectiv de munca, beneficiarul stabilind daca accepta noile conditii de salarizare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x