Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Minusuri

Buna ziua si La multi ani!

Cum se recupereza minusul in contabilitate pentru carnea de shaorma prin procesul de prajire?

Ex: la inceputul procesului carnea cruda de pui avea 4kg...dupa terminarea lui gramajul era de 2.5 kg...

Va multumesc,
O zi buna
Adaugata in   Studii de caz
E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!


Nota de informare

1 raspuns


la 07 Ian. 2013
In cazul dvs. monografia este urmatoarea: Achizitie materii prime 301 = 401 Productie 601 = 301 Obtinere Produs Finit 345 = 711 (intocmiti fisa tehnologica din care rezulta pierderea in urma prelucrarii) La vanzare descarcati 711=345
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x