Buna ziua si La multi ani!
Cum se recupereza minusul in contabilitate pentru carnea de shaorma prin procesul de prajire?
Ex: la inceputul procesului carnea cruda de pui avea 4kg...dupa terminarea lui gramajul era de 2.5 kg...
Va multumesc,
O zi buna
Cum se recupereza minusul in contabilitate pentru carnea de shaorma prin procesul de prajire?
Ex: la inceputul procesului carnea cruda de pui avea 4kg...dupa terminarea lui gramajul era de 2.5 kg...
Va multumesc,
O zi buna
Adaugata in

Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro
pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!
Primesti gratuit raportul "E-DECONT. E-FACTURA. E-TRANSPORT. Studii de caz si noutati legislative"!
1 raspuns

Expert Teodora Munteanu
Raspunsuri la intrebarea
la 07 Ian. 2013
In cazul dvs. monografia este urmatoarea:
Achizitie materii prime 301 = 401
Productie 601 = 301
Obtinere Produs Finit 345 = 711 (intocmiti fisa tehnologica din care rezulta pierderea in urma prelucrarii)
La vanzare descarcati 711=345