Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Key Account Executive

Buna ziua!
Imi caut un loc de munca, si am gasit pe un site specializat ca un angajator cauta ''key account executive'', daca ma poate ajuta si pe mine cu traducerea la acest post, fiindca am cautat pe Google dictionar online englez- roman si nu am reusit o traducere concreta.
Adaugata in   Studii de caz

2 raspunsuri


la 11 Feb. 2013
Buna ziua, In engleza "Key Account Executive" inseamna in traducere mot a mot " Executiv pentru un cont cheie". In functie de specificul fiecarei companii acest titlu poate insemna altceva. Intr-o firma de vanzari, ar putea fi, de exemplu, Persoana responsabila cu un anume client, sau mai multi clienti, importanti ai firmei. Acolo unde ati gasit job-ul respectiv, gasiti probabil si descrierea job-ului si asa va puteti da seama exact ce cauta angajatorul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Feb. 2013
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns, asa este ca dvs, am intrat pe descrierea jobului si am inteles ca e vorba de un fel de manager vanzari de zona.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x