Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

intreprindere individuala mobila ansamblare , montaj semifabricat.

buna, as dori sa infiintez o inteprindere individuala in domeniul mobilei, eu lucrez intr-o benzinarie si in timpul liber asamblez mobila pe baza de comanda, cumpar materialul semiprefacut si doar il imbin si duc la client acasa...... eu nu am de lucru cu montajul de mobila non stop poate am o lucrare la 3 luni , m-ar interesa ce cod caen mi s-ar potrivi ptr ansamblare mobila pal. Care este forma ceea mai simpla de administrare si ce cheltuieli taxe ar trebui platite, eu sunt angajat cu carte de munca in benzinarie . va multumesc si astept un raspuns .

1 raspuns


la 31 Mar. 2015
Pentru fabricarea de mobila este folosit codul caen 3109, iar ca forma de constituire, cea de pfa sau intreprindere individuala este cea mai potrivita, tinand cont ca sunteti angajat si aveti statutul de asigurat pentru casa de pensii. Taxele ce trebuie platite sunt in functie de modul de inregistrare a veniturilor, dar cotele sunt aceleasi pentru toata lumea.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x