Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

inregistrare in contabilitate concedii medicale

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire legata de concedii medicale. Sunt noua in domeniu si nu reusesc sa mi dau seama cum as putea regla urmatoarea anomalie.
Am la un angajat cu 6 ore pt luna februarie concediu medical boala obisnuita 75%19 zile iar ultima zi din februarie cm cu 80% sarcina si lauzie. Ambele concedii sunt platite de Casa de asigurari.
Din programul de salarii pe statul de plata imi apare CM casa de asigurari 1869 lei, dupa retinerile aferente printre care si avans de 75 lei, rest de plata 1557 lei.(salariul brut 1975 lei)
Dupa inregistrarile in contabilitate a salariilor, raman cu suma de - 418 lei pe contul 421 si cu suma de 312 lei pe contul 423.
Va multumesc.

1 raspuns


la 07 Mar. 2017
Daca nu se inchide 421 si 423, verificati baza de calcul pentru partea suportata de firma si modul de calcul pentru cele doua concedii, si ceea ce aveti de recuperat de la cnas cu depunere dosar concedii medicale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x