Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

inchidere de firma

Buna seara
1.Spuneti-mi va rog,la inchiderea unei firme cu mai multi asociati este obligatoriu sa aiba in cont suma de bani ce corespunde cu capitalul social; Mentionez ca firma nu mai are activitate din 2010, dar nu este nici intrerupta.
2.La o alta firma intrerupta as dori o derogare. Ce acte sunt necesare.

Va multumesc
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 22 Feb. 2012
1. nu 2. Pentru a beneficia de regimul de declarare derogatoriu, trebuie sa indepliniti, cumulativ, urmatoarele conditii: a sa nu figurati, la data aprobarii cererii, cu obligatii de plata catre bugetul general consolidat; b sa nu desfasurati nici un fel de activitate; c sa nu obtineti venituri din exploatare, venituri financiare, venituri extraordinare si/sau alte elemente similare veniturilor; d sa nu dispuneti de personal angajat si sa nu platiti venituri cu regim de retinere la sursa a impozitului; e sa nu fie in curs de solutionare o cerere de rambursare sau de restituire a impozitelor, taxelor si contributiilor; f sa nu fie in curs de derulare un control fiscal. Regimul de declarare derogatoriu il solicitati, prin depunerea unei cereri la organul fiscal in a carui evidenta fiscala acestia sunteti inregistrati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x