Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

incadrare in cod caen al firmei

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Firma are codul caen 6190 alte activitati de telecomunicatii. Nu stiu daca este corect fiindca firma se ocupa cu achizitionarea de monitoare, calculatoare, piese calculator, camera de luat vederi, sirena pentru system de securizare si alte material pentru montarea acestora.
Incepand cu 01.01.2015 intra in vigoare modificarea cu procedurii de inregistrare a regimurilor speciale pentru servicii electronice . Ce trebuie sa fac ca administrator . Va rog din suflet ajutati-ma daca se poate cu un raspuns.
Va multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 19 Dec. 2014
O societate poate avea o activitate principala si nelimitat activitati secundare. Daca societatea nu desfasoara ca activitate principala, activitatea inregistrata la Registrul Comertului, se poate face modificarea oricand. Pentru regimul special privind serviciile electronice va trebuie aprobare din partea institutiilor abilitate, precum si respectarea regulilor impuse privind securitatea datelor si utilizarea lor. Tinanad cont ca activitatea principala este cea de telecomunicatii, iar activitatea desfasurata este cea de comercializare sisteme de supraveghere si alarmare va trebui sa verificati daca sunt inregistrate si aceste activitati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x