Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Garantia produselor electronice second-hand

Buna ziua!
Am o firma de reparatii electronice (telefoane, computere, etc.) si as dori sa stiu daca sunt obligat sa ofer garantie produselor second-hand sau nu. De exemplu, unui client i-am schimbat dislpay-ul la un telefon si pe factura am trecut pretul si la manopera si la dispaly-ul propriu-zis si dansul mi-a cerut garantie. Display-ul care l-am cumparat vine cu o garantie de 3 luni, insa odata ce i-am desfacut sigiliu ca sa il pun pe telefon isi pierde garantia de la furnizorul meu. Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Va multumesc!
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 19 Ian. 2015
Orice serviciu prestat trebuie oferit cu o garantie minima legala. In cazul reparatiilor pentru produsele electromice garantia acordata este de minim 6 luni in conditii de functionare normala. Pe certificatul de garantie trebuie sa specificati situatiile in care clientul poate beneficia de garantie si situatiile la care aceasta nu este acoperita.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x