Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

facturare servicii incasate prin Payu

Buna ziua,
O societate platitoare de TVA vinde prin intermediul unei aplicatii online abonamente de acces la unele activitati sportive . Cumparatorii persoane fizice isi fac cont pe platforma respectiva introducand doar o adresa de mail si o parola , fara alte date de identificare , apoi selecteaza tipul de abonament pe care il platesc, doar online, prin platforma Payu. Este necesarea intocmirea unei facturi pentru fiecare abonament , sau intocmirea unor facturi centralizatoare in baza rapoartelor primite de la Payu saptamanal ?
Mentionez ca din rapoartele payu se poate stabili contravaloarea TVA-ului pe fiecare incasare si per total raport de incasari.

2 raspunsuri


la 27 Feb. 2020
Pentru activitatea online incasarea se face in contul firmei, iar incasarile sunt pe extras. Justificarea incasarii se face prin emiterea facturii la cererea clientului, platile fiind inregistrate cu un numar care corespunde cu cel al facturii. In declaratia 394 trebuie sa definiti seria si numarul facturilor emise in perioada respectiva.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Feb. 2020
Incasarile se fac in suma totala ,saptamanala, prin intermediul platformei de plati PAYU SA , si tot de pe platforma Payu scot rapoartele saptamnal , unde sunt peste 500 comenzi/raport . Daca clientul nu solicta factura eu tot trebuie sa o emit pentru fiecare comanda ?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x