Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Evidenta contabila Taxi-PF

Buna ziua!
Imi puteti da niste indicii legislative cu privire la activitatea de taximetrie? Exista obligativitatea tinerii evidentei pentru impozitarea in sistem real? Ce alte situatii, documente, declaratii trebuie intocmite pentru aceasta activitate. As avea nevoie de orice informatie contabila / fiscala legata de activitatea de taximetrie.
Va multumesc anticipat!
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 10 Mai. 2012
- documentele minimale obligatorii sunt Registrul de incasari si plati si Registrul Inventar. - vezi art. 48 din Codul fiscal pentru determinarea impozitului pe venit . - pana pe data de 25 mai a anului urmator, trebuie depusa declaratia cod 200. - trebuie sa achizitionati casa de marcat Vezi Legea nr. 38/ 2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, cu modificarile si completarile ulterioare, OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale precum si Legea 571/2003 cu modificarile si completarile ulterioare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x