Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Evidenta contabila PFA cod CAEN 1610

Va rog sa-mi spuneti care este modul de lucru la un PFA cu activitatea principala de taierea si rindeluirea lemnului si activitati secundare de producere ambalaje si comert cu ridicata al materialului lemnos. Care este modul de complectare a registrului de evidenta a intrarilor-iesirilor de materiale lemnoase si a registrului de evidenta a lemnului si produselor care nu fac parte din categoria materialelor lemnoase?Cum se intocmeste si se transmite evidenta masei lemnoase cu programul SUMAL AGENT? Ce obligatii are PFA fata de fondul de mediu? Va rog lamuriri in legatura cu modul de calcul al fondului de mediu in cazul in care trebuie depusa declaratie. Ce alte documente sunt necesare a se intocmi?

1 raspuns


la 03 Apr. 2016
Organizarea activitatii pfa este ca serviviile de taiere sa fie conform unei comenzi, la fel si pentru ambalaje, sustinute de un contract. Registrul de evidenta a materialelor lemnoase se completeaza cu achizitiile si livrarile efectuate pentru indeplinirea comenzilor, conform unor schite atasate contractului. Nu stiu ce sa va spun despre acest program, cereti informatii la cei care l-au furnizat. La fondul de mediu aveti obligatii in cazul producerii deseurilor sau comercializarii materialelor degradabile mentionate de cadrul legal, altfel trebuie sa obtineti doar autorizare in vederea functionarii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x