Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Etica profesionistilor contabili

În ultimele două luni am lucrat foarte serios (la cererea şefului meu, director economic) la elaborarea unui proiect complex legat de analiza economico-financiară a firmei, proiect necesar pentru ca echipa managerială a firmei să poată stabili strategiile viitoare. Am predat proiectul şefului meu la timp, cu speranţa că în momentul în care managerii responsabili se vor întâlni, mă va invita la şedinţă pentru a explica rezultatele analizei mele. De curând, am aflat că acea şedinţă a fost în urmă cu câteva zile şi că directorul economic (şeful meu) a primit nu numai laude din partea directorului general, ci şi bonusuri financiare considerabile pentru munca depusă, fără a spune un cuvânt despre contribuţia mea la elaborarea proiectului.Am hotărât să am o discuţie serioasă cu directorul economic despre acest incident. Din păcate, acesta a recunoscut în faţa mea că acel proiect a fost elaborat de mine dar mi-a comunicat că el este şeful şi, prin urmare, numai el putea să participe la şedinţă. În plus, mi-a comunicat că ar fi bine să uit incidentul pentru că el este vechi în firmă, prezintă mai multă credibilitate decât mine şi nu va recunoaşte în faţa consiliului managerial implicarea mea în proiect.Mi-a spus că pentru munca depusă eu am primit salariul negociat în ultimele luni şi dacă nu sunt mulţumit pot să plec din firmă. Ce să fac?

1 raspuns


la 22 Aug. 2018
Contributia dumneavoastra daca a fost in limitele sarcinilor din fisa postului nu aveti ce sa reclamati, fiind atributiile pentru care ati fost angajata. Doar in cazul in care aceste sarcini au fost suplimentare cu solicitarea superiorului, puteti cere plata orelor suplimentare sau un bonus, pe cale ierarhica. Daca sunteti nemultumita de rezultat puteti sa va gasiti un alt loc de munca.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x