Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Drepturi salariale

In urma verificarilor s-a constatat ca un salariat a primit in plus un spor la salariu pe timp de 3 (trei) ani. Care este procedura de recuperare a drepturilor necuvenite? In baza carei legi se recalculeaza ?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 25 Feb. 2013
Buna seara, Tinand cont de faptul ca timp de 3 ani s-au depus declaratii conform salariului primit efectiv de salariatul respectiv, daca ii solicitati sa returneze banii, vor trebui modificate toate declaratiile. Din cate stiu pe vremea aceea se depuneau si statele de plata la ITM, ceea ce in momentul acesta nu se mai intampla. Pe de alta parte, i s-a platit un salariu care nu corespunde cu datele inscrise in contractul individual de munca al salariatului. I se poate modifica salariul incepand cu data constatarii erorii. Salariul poate fi recalculat in baza inscrierilor din contractul individual de munca, al Regulamentului de ordine interioara (daca sunt specificate sporurile la salarii ) si a contractului colectiv de munca.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x