Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Deducere combustibil

Am o intreprindere individuala in cadrul careia prestez servicii de dirigintie santier pentru o societate de constructii care la randul ei are contracte de executie lucrari pentru diverse firme.
Deoarece nu am masina pe intreprindere am incheiat contract comodat cu o firma pentru a-mi deduce combustibilul consumat.
Atasez la bonul fiscal de combustibil si foile de parcurs intocmite.
Intrebarea mea este daca pe foile de parcurs pun doar stampila de la societatea cu care am contract sau si de la toate firmele cu care aceasta are lucrari si pentru care eu execut servicii dirigintie ( eu nu am contract direct cu aceste firme, ci execut aceste servicii doar in baza contractului pe care il am cu aceasta societate).
Va multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 07 Mar. 2013
Buna ziua, Foile de parcurs trebuie stampilate de catre unitatile la care va deplasati sa prestati activitati, chiar daca dumneavostra nu aveti contract cu acestea. Stampila este dovada ca ati efectuat deplasarea. La foile de parcurs atasati bonurile de benzina. Daca deplasarile au loc in alta localitate trebuie sa aveti si Ordin de deplasare pe care trebuie sa il stampilati la unitatile unde va deplasati.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x