Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Deducere cheltuieli

Am o firma in provincie, la 100 km de Bucuresti, cu profil medical (policlinica), unde am mai multi medici colaboratori, unii dintre ei facand naveta zilnic sau saptamanal din capitala.
Daca pe terenul meu, proprietate personala construiesc un imobil, tot pe persoana fizica, cu destinatia de cazare temporara angajati (medici), pot deduce cheltuielile cu materiala de constructii si manopera, necesare constructiei acestui imobil?
Va multumesc.
Adaugata in   Studii de caz Fiscalitate

1 raspuns


la 11 Oct. 2012
Pentru a putea fi deduse, sis a fie considerate cheltuieli efectuate in scopul realizarii veniturilor trebuie sa fie efectuate in cadrul activitatilor desfasurate in scopul realizarii venitului; sa corespundă unor cheltuieli efective si sa fie justificate cu documente; sa fie cuprinse in cheltuielile exercitiului financiar al anului in cursul caruia au fost platite; sa respecte regulile privind amortizarea; sa respecte regulile privind deducerea cheltuielilor reprezentând investitii in mijloace fixe pentru cabinetele medicale, in conformitate cu prevederile art. 24 din Codul Fiscal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x