Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

decont extern 2012

Buna ziua,

Bine v-am gasit! Sunt boboc in acest club.
Ma puteti ajuta cu ceva lamuriri in legatura cu deconturile externe? Exista un barem, ca suma? Am un decont total cu toate cele de mai jos in val. de 108.000 ron; de ex. am bon fiscal la combustibili, cazare pe persoana fizica, roviniete si taxe de drum, bon fiscal protocol (restaurante si magazine); stiu ca sunt 2 optiuni: decontezi cele de mai sus sau doar diurna pe perioada respectiva, dar nu stiu cum este legal si in ce masura. Ca monografie 625=542 si apoi 542 - 5314/5124.

Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta,
Doina G.

1 raspuns


la 04 Iul. 2012
Conform HG nr. 518 din 10/07/1995 , cu modificarile si completarile ulterioare, diurna este diferita in functie de tara unde se deplaseaza. Pentru fiecare deplasare, persoana care urmeaza a efectua deplasarea intocmeste un ordin de deplasare in strainatate. Acesta este documentul justificativ pentru decontarea de catre titularul de avans a cheltuielilor efectuate si pentru stabilirea eventualelor sume de primit/de restituit de catre acesta. Folositi contul 542 analitic distinct pentru valuta.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x