Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratie radiere ROI prestari servicii intracomunitare

Societatea pana in luna martie a prestat servicii intracomunitare fiind inscrisa in ROI, ce declaratie depun intru-cat societatea nu mai presteaza servicii intracomunitare ,solicitand radierea din Registrul Intracomunitar?
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 17 Iul. 2015
Radierea din ROI poate avea loc din oficiu, de catre organul fiscal sau la cerere. Organul fiscal poate radia din oficiu persoanele inscrise in ROI din cauza: modificarii administratorului fara depunerea cazierului in termen de 30 de zile; anularea codului de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu; cele care in anul urmator inscrierii nu au mai efectuat operatiuni intracomunitare; solicitarea anularii inregistrarii in scopuri de tva; firmele inactive si cu activitate suspendata; firmele care au ca asociat sau administrator o persoana impotriva careia s-a pus in miscare actiune penala conform art 158^2 cod fiscal. Radierea mai poate avea loc si la cererea firmei prin completarea si depunerea formularului tip anexa 4 conform OUG 54/2010.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x