Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declarare in revisal concediu paternal in baza legii 210/31.12.1999

Concediul paternal acordat in baza legii 210/31.12.1999 trebuie obligatoriu declarat in REVISAL pe baza de decizie de suspendare conform art 51 alin 1 litera c din CODUL MUNCII , avand in vedere totusi ca acesta se plateste din fondul de salarii al societatii ? Se considera vechime in munca concediul paternal ?
Daca se considera vechime in munca si mai mult de atat este platit din fondul de salarii al societatii mai trebuie sa se faca abligatoriu suspendarea Contractului de munca in REVISAL?

3 raspunsuri


la 07 Sep. 2016
Suspendarea contractului de munca se consemneaza in programul revisal, cu motivarea respectiva, find o procedura obligatorie pentru obtinerea concediului de ingrijirea copilului, datele inregistrate putand fi consultate de organele de verificare a dosarului.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Sep. 2016
Ma refer la concediul paternal cel de 5 zile lucratoare care se prelungeste cu inca 10 zile lucratoare pe baza cursului de puericultura ; atentie nu ma refer la concediul de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Sunt zile libere acordate la solicitarea tatalui salariat si care se platesc din fondul de salarii al societatii. Pot sa platesc un salariat din fondul de salarii conform legii de mai sus si in acelasi timp sa-i suspend CIM in Revisal? In plus din cate stiu este considerata vechime in munca perioada respectiva.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Sep. 2016
Concediul acordat la nasterea copilului, are acelasi regim ca si cel al zilelor acordate pentru decesul membrilor familiei, si se inregistreaza la fel ca si concediul de odihna
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x