Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cum se poate inregistra marfa achizitionata fara borderou de achizitie?

O SC achizitioneaza marfa de la piata en-gros,neprimind vreun document care sa ateste cele cumparate. Cei de la piata nu da nici seria si numarul de buletin pentru a se putea intocmi borderoul de achizitie.Cum s-ar putea inregistra in contabilitate acestea ? Iar apoi cum se pot descarca din gestiune?
Multumes anticipat pentru raspunsul dvs.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 12 Mai. 2014
Pentru orice achizitie de marfa trebuie sa aveti document justificativ. Borderoul de achizitie se intocmeste in doua exemplare de catre delegatul insarcinat sa aprovizioneze unitatea cu produse de pe piata taraneasca, de la producatorii individuali sau de la alte persoane fizice, in momentul achizitiei. Se semneaza de delegatul care face achizitiile respective si de gestionarul care primeste marfa. Pentru intocmirea lui aveti nevoie de denumirea produsului; codul; U/M; cantitatea; pretul unitar de achizitie; valoarea achizitiei; pretul unitar de alimentatie publica; valoarea de alimentatie publica.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x