Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

contabilitate srl

sunt asociat unic,pot tine contabilitatea la societatea mea daca am studii economice superioare si eventual incheiat un contract cu un expert pentru bilant?Societatea are rulaje mici.
Adaugata in   Studii de caz

3 raspunsuri


la 10 Dec. 2012
Avand in vedere prevederile Legii contabilitatii, contabilitatea poate fi organizata si condusa pe baza de contracte de prestari de servicii in domeniul contabilitatii, incheiate cu persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale CECCAR. Daca in exercitiul financiar precedent societatea a inregistrat cifra de afaceri neta sub echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro, atunci contabilitatea poate fi organizata si condusa si de catre persoane fizice care au studii economice superioare. Acestea pot fi angajate pe baza de contracte/conventii civile incheiate potrivit Codului Civil.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 10 Dec. 2012
Multumesc pentru raspuns,ma incadrez in prevederile legii referitor la cifra de afaceri si la studii,dar nu am gasit nimic referitor la compatibilitatea dintre administrator si posibilitatea de a-si tine singur contabilitatea,unii spun ca ar fi o problema altii ca nu,de aceea doream parerea unei persoane autorizate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 14 Dec. 2012
Buna ziua, puteti atasa un model de Conventie Civila? Apoi aceasta conventie civila trebuie inregistrata la Administratia Fiscala? multumesc, Marina
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x