Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

concedii medicale

BUNA ZIUA.
Am avut concedii medicale in luna iunie si nu am primit banii de la casa de sanatate.Am fost la ei sa vad despre ce e vorba si raspunsul a fost ca am gresit calculul CM si ca au trimis adresa(pe care nu am primit-o) si datorita faptului ca au trecut 3 luni nu mai primim banii pentru concediile medicale.Este posibil,asa zice legea pentru ca eu nu am gasit nicaieri.
Va multumesc.
Adaugata in   Studii de caz

1 raspuns


la 24 Ian. 2014
Aveti in vedere prevederile Ordinului Nr. 430 / 2010 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, aprobate prin Ordinul ministrului sanatatii si al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 60/32/2006. Astfel „Art. 82. - Indemnizaþiile pot fi solicitate, pe baza actelor justificative, în termen de 90 zile de la data la care beneficiarul era în drept sã le solicite. Cuantumul indemnizaþiilor astfel solicitate se achitã la nivelul cuvenit în perioada prevãzutã în certificatul medical."
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x